Zoeken

RA-Performance
  • Gezien: 285 x Meld een fout
  • RA-Performance is een autobedrijf waarbij de focus ligt op optimalisatie. Hierin bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en producten, waardoor we een one-stop-shop principe hanteren. Bij ons kun je terecht voor regulier onderhoud en reparatie, maar ook meerdere specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan (chip)tuning, automaat spoelen, inlaat reiniging, uitlaat systemen en losse uitlaat onderdelen, onderstel techniek en preparatie van race auto’s. Ben je op zoek naar een perfect passend uitlaat systeem of een compleet custom uitlaat? Zoek je een schroefset, met of zonder montage? Wil je jouw auto uitgelijnd en uitgewogen hebben voor bijvoorbeeld circuit gebruik? Voor dat alles en meer kun je bij ons terecht! Naast onze fysieke werkplaats en shop kun je ook online bestellen in onze webshop. Daarnaast hebben wij flocktechniek eigen gemaakt. Dit is een oppervlakte behandeling. Door middel van een elektrostatische lading worden vezels aangebracht op een oppervlak. Dit creëert een fluweelachtige afwerking wat op bijna elke harde ondergrond aan te brengen is. Veelal gebruikt in de autosport, maar ook op vele andere manieren toe te passen als oplossing. Denk aan een strakke egale optische afwerking, geluidsabsorberend, warmtewerend, condenswering en licht absorberend. Wij zijn gevestigd met onze werkplaats en shop in Velp, direct aan de A12/A348 onder de rook van Arnhem. Bereikbaar op +31 26-750 45 43 of via info@RA-Performance.nl
  • Florijnweg 7 | 6883JN | Velp Gld | 026-7504543
  • [javascript protected email address]
  • http://www.RA-Performance.nl


Reclame

Zoek en vind een autogarage of autobedrijf!

ZoekAutoGarage.nl is dé database voor alle autogarages. Wij hebben inmiddels meer als 5000 aangemelde autobedrijven, autodealers en autogarages! De veelal ondoorzichtige markt van autogarage's wordt op deze wijze een stuk opener.

Voor autogarage's is ZoekAutoGarage.nl dé plaats om zich te differentiëren in hun branche. Autogarage's die op de ZoekAutoGarage.nl vertegenwoordigd zijn, zijn trots op hun bedrijf en willen dat ook uitdragen. Voor hen is de ZoekAutoGarage.nl de manier om snel veel potentiële klanten te bereiken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Vragen en opmerkingen zijn ook altijd welkom. We horen graag van u!